Nijmegen

Nijmegen is een van de oudste steden van Nederland. De binnenstad biedt volop winkelgelegenheden en horeca. Het buitengebied heeft vele recreatiemogelijkheden in de diverse natuurgebieden. Studeren in Nijmegen kun je op de Radboud Universiteit of aan de HAN. Geschikte woonruimte vind je in Nijmegen echter minder makkelijk. Daarom realiseert Stuworld 247 zelfstandige nieuwbouw studio’s in Nijmegen.

Genestetlaan

Aan de Genestetlaan in Nijmegen realiseert Stuworld 228 zelfstandige studio’s en appartementen voor alle doelgroepen. De Genestetlaan ligt hemelsbreed op 1000 meter afstand van het centraal station. In 2 tegenover elkaar gelegen gebouwen op een afgesloten terrein met ruime binnentuin, worden 140 studio’s en 88 ruime appartementen gerealiseerd en hoogwaardig afgewerkt. De oplevering vind plaats rond 1 oktober 2017. De studio’s hebben een afmeting van 28 tot en met 38 vierkante meter, de appartementen variëren in afmeting van 41 vierkante meter tot en met 125 vierkante meter. Het complex heeft een eigen wasserette (tegen gunstig tarief), fietsenstalling, gemeenschappelijke buitenruimte en 150 overdekte inpandige parkeerplaatsen op eigen afgesloten terrein die los bij te huren zijn. Verder is het complex voorzien van een elektronisch toegangscontrolesysteem. In het gebouw is een lift aanwezig.

De Studio's

Alle studio’s beschikken over een eigen luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur en een badkamer met hangtoilet, wastafel en douche met glazen douchewand. Verder beschikken alle studio’s over centrale verwarming, glasvezel internet aansluiting en een intercomsysteem. Bewoners van de studio’s kunnen tegen meerprijs gebruik maken van de wasserette. Een aantal studio’s beschikken over balkon. De studio’s worden met witte afgewerkte muren, vloer en raamstoffering opgeleverd en zijn dus direct klaar om in te trekken.

De appartementen

Alle appartementen betreffen 2 kamer (woonkamer en slaapkamer) appartementen en hebben een eigen luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur en een badkamer met wastafel en douche met glazen douchewand. In de gang bevindt zich nog een toilet met fonteintje. De appartementen hebben een ruime slaapkamer. Verder beschikken alle appartementen over centrale verwarming, glasvezel internet aansluiting en een intercomsysteem. De appartementen hebben in tegenstelling tot de studio’s wel de mogelijkheid tot aansluiten wasmachine en droger maar indien gewenst kan eveneens tegen meerprijs gebruik gemaakt worden van de wasserette. Een aantal appartementen beschikken over balkon of eigen buitenruimte. De appartementen worden met witte afgewerkte muren opgeleverd en zijn dus direct klaar om in te trekken.

Informatie

Huurprijzen

De studio’s hebben allemaal een huurprijs van € 722,14 per maand exclusief servicekosten. De appartementen variëren afhankelijk van de oppervlakte van € 813,46 kale huurprijs tot en met een bedrag van € 1253,00 voor de grootste woningen.

Servicekosten

Voor alle woningen in het gebouw geldt naast de huurprijs een toeslag in de vorm van een voorschot op de servicekosten. De hoogte van het voorschot servicekosten is € 40,- per maand. Voor de studio’s komt hier een vergoeding van € 28,50 per maand bij voor de stofferin. Eens per jaar worden de werkelijke kosten met dit voorschot verrekend. In dit bedrag zitten verwerkt:

  • gas, water en elektra voor de gemeenschappelijke ruimtes,
  • schoonmaakkosten voor de gemeenschappelijke ruimtes,
  • tuinonderhoud en huismeester,

Bijkomende kosten

Je dient rekening te houden met de gemeentelijke belastingen die je als inwoner van Nijmegen moet betalen (kijk voor de tarieven op de website van de gemeente Nijmegen). Je dient tevens zelf voor je woning een elektriciteit contract, warmte- en waterlevering af te sluiten met een leverancier. De kosten hiervoor zijn variabel en afhankelijk van je eigen verbruik. Verder is in het gebouw een wasserette aanwezig. Voor €16,- per maand kun je op basis van fair use policy gebruik maken van de wasmachines en drogers in het complex.

Parkeerplaats

Bij het complex bevinden zich tevens 150 parkeerplaatsen op afgesloten en overdekt eigen terrein. De huur van een parkeerplaats is optioneel en bedraagt € 50,- per maand per parkeerplaats. Huur van meerdere parkeerplaatsen voor meerdere auto’s of motorfietsen is mogelijk.

Huurtoeslag

Op de studio’s van € 722,14,- kan vanaf 23 jaar en ouder huurtoeslag aangevraagd worden. Op alle andere woningen niet. Wanneer je een proefberekening uitvoert op de site van de belastingdienst houd dan rekening met de beperking van de typen servicekosten die je mag opgeven daar. Voor dit project geldt dat je slechts 15 euro aan servicekosten kan opgeven. Voor meer informatie over de huurtoeslag verwijzen wij je naar de site van de belastingdienst. Ten behoeve van een proefberekening geven wij nog geen onderverdeling van servicekosten aangezien het een voorschot betreft en de feitelijke kosten nog niet bekent zijn. Meer informatie over huurtoeslag vind je op de site van de belastingdienst.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen als huurder voor een woning aan de Genestetlaan stellen we een aantal voorwaarden:

  • Je dient een bruto-maandinkomen van tenminste 2 maal de maandhuur (excl. servicekosten) te hebben.
  • Samenwonen is toegestaan,
  • Heb je geen of te weinig inkomen uit werk of uit studiefinanciering/lening dan voldoet ook een garantstelling met kopie legitimatiebewijs van bijvoorbeeld je ouders/verzorgers. Houd er daarbij rekening mee dat we een bewijs van inkomen vragen van je ouders van tenminste 3,5 maal de kale huurprijs per maand.
  • Wij behouden ons het recht voor om zonder opgaaf van reden kandidaten af te wijzen,
  • De minimale huurtermijn van een studio is 12 maanden,
  • Onderverhuur is niet toegestaan en hierop wordt actief gecontroleerd.

Inschrijven

Hier info voor inschrijven

Projecten